Mesajul presedintelui

Dragi iubitori ai luptelor,

Stimați colegi,

Razvan Parcalab

Este o onoare, pentru mine, să ma aflu în această postura, în fruntea luptelor românești, dar totodată sunt conștient că am o misiune și o mare responsabilitate de a reforma școala românească, un proiect în care eu și echipa mea credem foarte mult, în urma căruia sperăm să redăm luptelor stralucirea de altă dată.

 În ultimii ani, am acordat o atenție deosebită copiilor și juniorilor, obtinând rezultate notabile pe plan european și mondial, reușind după o munca asidua să pătrundem în elita. În egală masură, am încurajat, prin toate mijloacele, antrenorii tineri care iși doresc să progreseze, asigurând astfel viitorul acestui sport. Totodată avem nevoie de sprijinul și experiența celor mai în vârstă, ocazie cu care îi rog sa îi susțină și să îi îndrume pe tehnicienii mai tineri, dornici să progreseze.

 Aș vrea sa le reamintesc seniorilor ca au sansa unica să obțină performanțe, medalii și respectul lumii intregi, rezultate care le pot oferi un viitor frumos și linistit, renta viagera fiind doar unul dintre multele privilegii de care se vor bucura.

Așa cum au spus mulți  istorici, nu ne putem clădi viitorul decât dacă ne cunoaștem și ne prețuim trecutul, în cazul luptelor unul glorios. Aș vrea să vă asigur pe toți care ați asudat în sălile de lupte, că acest sport se află pe mâini bune. Am pornit la acest drum cu tot sufletul, cu toata ființa mea și sunt încrezător ca nu vă voi dezamăgi. Sper că luptele vor redeveni acel sport fruntaș cu care n-am obișnuit,

Vă multumesc pentru sprijin și munca depusă necontenit.

Așa să ne ajute Dumnezeu!