Președintele Răzvan Pîrcălabu devine Membru al United World Wrestling!

9 septembrie 2022

O nouă reușită a luptelor românești pe plan internațional! După o pauză de treizeci de ani, România are din nou un reprezentant în forul mondial UWW. Președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu a fost votat în cadrul Congresului de la Belgrad, care a avut loc înainte de Campionatele Mondiale de Seniori.        Oficialul român, care a acumulat 79 de voturi, va activa timp de șase ani în cadrul celul mai înalt for de conducere din lume al luptelor.

„Am trăit alegerile cu sufletul la gură. Exact ca şi la noi, când totul depinde de ceilalţi nu ştii la ce să te aştepţi. Chiar dacă eu mi-am făcut destul de bine treaba în ultimii ani, tot stai în tensiune până în ultima secundă ca să vezi negru pe alb. Eu am primit cele mai multe voturi dintre candidaţii noi. În clasament am fost al patrulea din cei şaptesprezece candidaţi. Am întrunit 79 de voturi, iar locul 1 a primit 83,, a declarat Răzvan Pîrcălabu.
„Mă bucur că şase ani de acum încolo România va avea reprezentant în conducerea forului internaţional. După o pauză de treizeci de ani, de la Ion Corneanu nu am mai avut reprezentant la nivelul acesta”, a adăugat președintele FRL.

Cei şapte membri aleşi, vineri, în Biroul Executiv sunt: Daniel Igali (Nigeria) – 83 voturi, Theodoros Hamakos (Grecia) – 82 voturi, Karl-Martin Dittmann (Germania) – 81 voturi, Răzvan Pîrcălabu (România) – 79 voturi, Rodica Yaksi (Turcia) – 79 voturi, Namig Aliev (Azerbaidjan) – 73 voturi şi Ye Zhang (China) – 62 voturi.  Preşedintele Federaţiei Române de Lupte speră să fie votat în Biroul Executiv şi pentru unul dintre cele 5 posturi de vicepreşedinte al UWW.

„Eu îmi doresc şi unul dintre posturile de vicepreşedinte. Acest lucru se va vota în următoarele şedinţe ale Biroului Executiv. Sunt cinci vicepreşedinţi care se vor alege dintre cei 19 membri ai Biroului Executiv”, a explicat Răzvan Pîrcălabu, care ocupă în prezent şi funcţia de vicepreşedinte la Federaţia Europeană de Lupte.

Felicitări, domnule președinte și mult succes în noua funcție!

306083496_576811757566636_3902224586705519465_n