CONTINUITATE LA FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE LUPTE

28 ianuarie 2021

Pe 27 ianuarie, cu ocazia Adunării Generale Ordinare și de Alegeri 2021, Răzvan Pîrcălabu a fost ales cu unanimitate de voturi președintele Federației Române de Lupte, pentru al treilea mandat.  Aflat la conducerea Federaţiei Române de Lupte din 2013, Răzvan Pîrcălabu a fost singurul candidat la funcţia de președinte.

Tot miercuri, membrii afiliaţi ai FRL au ales vicepreşedinţii şi membrii din cadrul Biroului Federal. Nici la aceste posturi nu au existat contracandidaţi.
Astfel, cele trei locuri de vicepreşedinte au fost ocupate de Constantin Borăscu, Alexandru Ballai şi Constantin Iancu, în timp ce în posturile de membru în Biroul Federal, în număr de şapte, au fost aleşi:  Anton Arghira, Ferenc Gyarmati, Gigi Pambuca, Adrian Dacica, Mircea Doru Dumitraşciuc, Constantin Scuturiciu şi Georgiana Filip.

La Aunarea Generală au fost prezenți și oaspeți de seamă: domnul Onder Yakşi, directorul de protocol al Federaţiei Internaţionale de Lupte (UWW), domnul Alin Petrache (presedintele FR Rugby), domnul Alexandru Dedu (președinte FR Handbal) și domnul Cristian Poteraș (președinte onorific FRL).

„A fost un vot de încredere pentru că lucrurile sunt ok la Federaţia Română de Lupte. Suntem pe un făgaş bun. E adevărat însă că ne dorim mult mai mult, adică rezultate mai notabile pentru că palmaresul şi istoria Federaţiei Române de Lupte ne obligă. Sper eu ca pas cu pas să îndeplinim toate obiectivele începând cu anul acesta şi pe viitor să devenim mai vizibili şi mai reprezentativi ca şi performanţe pentru România. Partea frumoasă a amânării Jocurilor Olimpice de la Tokyo este că acum avem două ediţii într-un mandat. Iar obiectivele noastre sunt una-două medalii la Tokyo şi la fel şi la Paris în 2024”, a afirmat domnul Răzvan Pîrcălabu, citat de Agerpres.