#Bucharest 2016CAMPIONATUL EUROPEAN DE JUNIORI BUCURESTI 21-26 IUNIE 2016 – COMUNICAT

Campionatul European de Juniori, gazduit de Bucuresti, saptamana trecuta la Sala Polivalenta, a insemnat pentru Romania trei medalii: un aur, Kriszta Incze, un argint, Razvan Kovacs, un bronz, Vlad Mariea, alte trei finale mici prin sportivii Lenard Berei, Teodor Horatau si Madalina Caia, dar si o organizare de nivel mondial, care i-a facut pe reprezentantii United World Wrestling Europe sa ne felicite si sa ne ofere garantii legate de posibila organizare a altor doua comeptitii de top: Cupa Europei pe Natiuni, in luna noiembrie a acestui an si Campionatul European de seniori, in 2018.
O echipa care a muncit din zori si pana in noapte, un Comitet de Organizare care a fucntionat aproape fara greseala, i-au facut pe cei peste 800 de oaspeti sa plece cu o imagine foarte frumoasa despre Romania si despre luptele din tara noastra.
Vrem sa multumim tuturor celor care s-au implicat: Ministerului Tineretului si Sportului, domanei Elisabeta Lipa, Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, domnului Alin Petrache, partenerului nostru strategic, Bucovina, celor de la Rin Grand Hotel, cluburilor din tara care si-au trimis reprezentanti, si nu in ultimul rand voluntarilor!
Multumirile noastre speciale tuturor celor implicati in pregatirea sportivilor care au reprezentat tara noastra la acest campionat dar mai important care i-au ajutat in pregatirea premergatoare, antrenori de la toate cluburile din tara fara al caror aport semnificativ nimic nu ar fi posibil.
Un moment emotionat, alaturi de cel in care imnul Romaniei s-a auzit la Bucuresti, intonat in onoarea Campioanei Europene, Kriszta Incze, a fost retragere din activitatea competitionala a arbitrului international, Vasile Gui, dupa 25 de ani de activitate!
Mascota competitiei Wolfino a fost responsabila cu buna dispozitie, fiind mereu alaturi de romanii care au urcat pe podium.
Va multumim tuturor!