FRL A DEMARAT ,,LUPTA PENTRU SPERANȚĂ,, LA HOSPICE

Federația Română de Lupte aduce nu doar medalii, ci și speranță! În luna noiembrie, FRL s-a alăturat celor de la HOSPICE Casa Speranței, ONG care oferă îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților ce suferă de boli incurabile.

Prima acțiune s-a desfășurat la Centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni, acolo unde pacienții cei mici au primit vizita Lotului Olimpic de Greco-romane. O vizită care le-a adus celor mici zâmbetul pe buze. Alin Alexuc, Mihuț Mihai si colegii lor le-au facut copiilor o demonstratie de lupte, la care inclusiv antrenorul Anton Arghira a participat activ, iar Mascota FRL, Acvi a fost prezentă la sesiunea foto. Câțiva dintre micii pacienți ai Centrului au intrat pe salteaua de lupte și au arătat cât sunt de puternici: au dat de ,,pământ,, cu sportivii.

Prin campania inițiată, FRL a reușit să strângă pentru HOSPICE Casa Speranței suma necesară pentru 100 de participări și tratament gratuit a copiilor cu boli incurabile, în Centrul de zi.  Acest lucru a fost posibil datorită donațiilor facute de către Membrii Biroului Federal, Loturile Nationale de Lupte (Femininie, Greco-Romane, Lupte Libere) dar și a angajaților.

Lupta lor a devenit și lupta noastră!