ORGANIZARE CURS PERFECȚIONARE ANTRENORI, 6-9 FEBRUARIE 2023 – PROGRAM ACTUALIZAT

16 ianuarie 2023

Federatia Română de Lupte anunță organizarea Cursului de Perfecționare și Licențiere pentru Antrenori, în perioada 6-9 februarie 2023, la Baza Olimpică „Sydney 2000″, din localitatea Izvorani (Jud. Ilfov).
Cursul este organizat în colaborare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului și Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, și va fi deschis de către dl. Eduard Carol Novak (Ministrul Sportului), dl. Mihai Covaliu (Președinte COSR) și moderat de Președintele FRL- Răzvan Pîrcălabu.
Cursul va avea atât o componentă teoretică, cât și una practică, iar lectorii care vor fi prezenți la Izvorani sunt acreditați și recunoscuți la nivel internațional.
Federația Română de Lupte, în calitate de organizator, susține participarea antrenorilor prin cazare, masă, săli curs, sală de antrenament și lectori.
Transportul antrenorilor va fi suportat de către structurile afiliate.
Cursul este obligatoriu în vederea desfășurării activității de antrenorat pentru anul competițional 2023 al Federației Române de Lupte.
Federația Română de Lupte a rezervat locurile pentru participarea tuturor antrenorilor de lupte din cadrul structurilor afiliate.
Pentru înscrierea oficială, vă rugăm să accesați următorul link: https://www.inscrieri-competitii.ro/curs-frl/
ℹ️Programul complet, AICI:
PROGRAM CURS DE PERFECTIONARE 2023