CAMPIONATUL NATIONAL SENIORI RESITA 03-05 FEBRUARIE – FOTO

In perioada 03-05 februarie s-a disputat la Resita, Campionatul National Individual, rezervat categorie de varsta Seniori. Cu o participare relativ redusa dar care pastreaza media ultimilor ani, competitia in sine, a intregistrat o manifestare calitativa superioara, la startul acesteia inregistrandu-si participarea toti componentii loturilor nationale de seniori dar si cei mai buni juniori, la toate cele 3 stiluri, lupte greco-romane, lupte feminine, lupte libere.

Avand ca principal obiectiv, creionarea echipelor nationale, pentru anul competitional 2017 si implicit constituirea loturilor olimpice, competitia a inregistrat o serie de confruntari extrem de interesante, cu manifestari tehnico-tactice superioare.

Clasamentele complete si alte informatii privind participarea le regasiti la categoria REZULTATE.

Multumim pentru sprijinul acordat, autoritatilor locale, in special reprezentantilor primariei Resita, domnului Primar Ioan Popa si domnului Viceprimar Adrian Dacica, membru in Biroul Federal – FRLupte.

Felicitari tuturor participantilor, sportivi, antrenori, arbitri, conducatori de club, pentru implicare, eforturi si pentru rezultate obtinute!