COMUNICAT – CAMPIONAT EUROPEAN CADETI STOCKHOLM SUEDIA 18-24 IULIE

Campionatul European de Cadeti, desfasurat in Suedia, a reprezentat pentru luptele romanesti cucerirea a inca unui titlul continental, dupa aurul obtinut de Kriszta Incze, la CE de juniori. Maria Cioclea a obtinut distinctia cea mai stralucitoare intr-o finala istorica, impotriva unei alte romance, Roxana Tif! Stefania Priceputu, aur la editia precedenta, a castigat aici bronzul, confirmand inca o data la nivel international. Cei doi antrenori,  Serban Mumjiev si Petre Toarca au facut o treaba minunata, intregul lot national feminin fiind aplaudat si laudat de cei prezenti la Stockholm pentru daruire, atitudine pe saltea si forta mentala!
Un bilant bun pentru Romania: aur, argint si bronz, la care se adauga un concurs foarte frumos facut, de sportivele Fodor Denisa, Ana Andreea si Nitu Larisa la Lupte Feminine, iar la Greco-romane, de tanarul de doar 15 ani, Marius Stoica, care la prima participare internationala a incheiat pe pozitia a 5-a.

De remarcat, evolutia arbitrului international Cristian Mreana, care dupa prima zi de concurs, a fost desemnat sef de saltea, pentru prestatiile sale,  instructorii federatiei internationale, United World Wrestling, propunandu-l spre promovare intr-o categorie de clasificare superioara.
Feliicitari tuturor pentru eforturile depuse: cluburi, antrenori, arbitri, parinti si sportivi!