CAMPIONAT EUROPEAN CADETI, SARAJEVO, 23-30 IULIE 2017

In perioada 23-30 iulie s-a desfasurat, la Sarajevo, in Bosnia & Hertegovina, Campionatul European de Cadeti, Lupte Libere, Lupte Feminine si Lupte Greco-Romane. Federatia Romana de Lupte a deplasat o delegatie e de 15 sportivi si sportive, la cele 3 stiuluri de lupte (4 sportivi la lupte libere, 6 sportive la lupte feminine si 5 sportivi la lupte greco romane), obtinand un numar de 6 medalii si un loc 5, astfel: 1 medalie de aur prin Roxana Tif, categoria 43 kg, 1 medalie de argint prin Beatrice Ferent, categoria 46 kg, 4 medalii prin Nicoleta Durac categoria 38 kg, Roxana Capezan, categoria 60 kg, Constantin Tudor, categoria 42 kg, Ciprian Trufan categoria 100 kg si 1 loc V prin Emanuel Stoica, categoria 50 kg.

Remarcam performanta deosebita a sportivei Roxana Tif care a reusit, printr-o mobilizare exemplara, sa transforme medalia de argint, obtinuta anul trecut, in aur, cucerind totodata titlul de Campioana Europeana.

De asemenea, obtinerea a 4 medalii si clasarea Echipei Nationale, de lupte feminine, pe locul VI, in clasamentul natiunilor, ne da sperante intr un parcurs de exceptie si la Campionatul Mondial din luna septembrie.

Felicitari  pentru rezultatele obtinute, sportive, sportivi, antrenori ai loturilor nationale, antrenori de la cluburi, parteneri de antrenament, tuturor celor care au pus umarul la aceste performante!

Succes la Campionatul Mondial!

Hai Romania!

tif