CURS DE PERFECTIONARE ANTRENORI LUPTE CAMPULUNG MUSCEL 01-03.03.2018 – MATERIALE

Federatia Romana de Lupte a  deschis anul competitional 2018 cu Etapa 1 a Campionatului National de Juniori, in orasul Campulung Muscel. (1-4 martie). Cu aceasta ocazie, a avut loc si primul Curs de Perfectionare al anului, pentru antrenorii si arbitrii romani.

Cursul de Perfectionare, desfasurat pe parcursul a doua zile, a cuprins atat o parte teoretica, cat si una practica.  Presedintele Colegiului Central al Arbitrilor, dl. Gyarmati Ferenca deschis intalnirea de la Campulung Muscel abordand  teme de interes, precum “ Noile modificari in regulamentul de lupte”, “Actualizarea regulamentului de concurs la lupte greco-romane”, “Actualitati in arbitrajul Mondial” sau “Rolul sefului de saltea.”  Temele prezentarilor au fost apoi reluate in Sala de Lupte, acolo unde antrenorii si arbitrii au pus in practica cunostintele dobandite.

De asemenea, in cadrul evenimentului, Presedintele Comisiei de Competitii- Dima Constantin a prezentat “Operatiunile specifice inscrisuri in legitimatia de concurs”, dar si “Reglementarile generale si operatiunile specifice in activitatea Comisiei de Competitii” , teme de interes atat pentru arbitri, cat si pentru antrenori.

Cei prezenti la Campulung Muscel au avut ocazia sa isi actualizeze informatiile si despre  “Regulile anti-doping la nivel national si international”, cu ajutorul domnului doctor Butoi Alexandru (consilier ANAD).

Lector al Federatiei Internationale (UWW), dl. Petru Toarca si-a sustinut prezentarea cu titlul “Antrenorul- comportament adecvat in antrenament si competitie”, in timp ce Presedintele Colegiului Antrenorilor- Victor Baciu, a vorbit despre “Forta in regim de viteza”.

Cunostintele dobandite in urma Cursului, au fost certificate, la final, prin Diplome oferite tuturor participantilor.

Aici regasiti materialele complete sustinute in cadrul cursului:

Descarcati:

LISTA 2018 – final

Efectele adverse ale substantelor interzise

  • Functional Training by Invan Ivanov in Africa with the BULGARIAN BAG:

  • Functional Training Leather bell attachment:

  • Functional Training with Suples Bulgarian Bag – Demo by Olympic Wrestlers:

  •  Functional Training with the Gladiator Wall made by SuplesLtd:

  • Suples Wrestling Throwing Dummies created by Coach Ivan Ivanov for training Olympic wrestlers:

https://www.youtube.com/results?search_query=8.+Suples+Wrestling+Throwing+Dummies+created+by+Coach+Ivan+Ivanov+for+training+Olympic+wrestlers