GALERIE MEDIA – CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL CADETI TIRGU MURES 23-25 MARTIE 2018

Finalele Campionatului National de lupte libere, lupte greco-romane si lupte feminine, rezervate cadetilor s-au desfasurat in acest weekend (23-25 martie), la Targu Mures. Competitia la care au luat startul 400 de sportivi s-a desfasurat pe 4 saltele simultat, in Sala Polivalenta.

La lupte feminine, componente ale Lotului National de Cadete, precum Roxana Capezan (65 kg) sau Beatrice Ferent (53 kg) si-au asigurat, fara probleme, medaliile de aur.  Anamaria Parvu (49 kg) si Zsofia Agoston (57 kg), alte doua sportive de perspectiva s-au impus si ele in categorie.

Nici la Lupte Libere nu au existat surprize, iar favoritii hartiei si-au respectat statutul, marea majoritate a acestora fiind componenti ai Centrelor Nationale.

Stoica Emanuel (55 kg) si Botez Igor (48 kg), de la greco romane si-au trecut in palmeres Titlul de Campioni Nationali.

Competia a fost acerba, fiind un bun criteriu pentru definitivarea Loturilor care vor participa la Campionatele Europene Cadeti, in Ucraina, in perioada 23-29 aprilie.

In urma rezultatelor obtinute de sportivi, clasamentul pe cluburi a fost urmatorul:

·      Lupte Libere: 1. CSS Targu Mures; 2. CSS Resita; 3. CSS Odorheiul Secuiesc.

·      Lupte feminine: 1. CSM Craiova; 2. Clubul Atletic Roman; 3. CSM Onesti.

·      Lupte greco romane: 1. CS Satu Mare; CS Botosani; 3. CSS Bacau.

Federatia Romana de Lupte le transmite felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor si multumeste domnilor Ballai Alexandru (Vicepresedinte) si Gyarmati Ferenc (Membru  Biroul Federal), pentru sprijinul acordat in organizarea competitiei.