COMISIA DE COMPETITII – PROPUNERE SISTEM DE DESFASURARE CAMPIONAT NATIONAL SUPER LIGA SENIORI

9 martie 2017

Ca urmare a modificarilor aparute in cadrul programului loturilor nationale de seniori, a inscrierilor putin numeroase din partea cluburilor in campionat si a solicitarilor din partea cluburilor care nu au inscris echipe, Comisia de Competitii a inaintat catre Biroul Federal (proxima sedinta) o propunere de ajustare a regulamnetului de desfasurare a Campionatului National Echipe Super Liga Seniori 2017 si modificarea calendarului prin programarea Etapei I in perioada mai-iunie.

Propunere desfasurare Campionat National Echipe Super Liga Seniori 2017:

Etapa I si Etapa II: Turneu de verificare/calificare (echipe) cu participare pe categorii de greutate.

La aceste etape pot participa si sportivii care provin de la cluburi ce nu inscriu echipa in vederea participarii la Turneul Final.

Cluburile care doresc participarea la Turneul Final au obligatia de a inscrie un numar de sportivi care sa acopere numarul minim de categorii  de greutate (5 categorii).

Pentru participarea la Turneul Final echipele inscrise au obligativitatea de a participa la ambele etape de verificare/calificare.

Etapa III: Turneu Final

La turneul final au dreptul de a participa doar  cluburile care au inscris echipa pentru Turneul Final si au indeplinit criterile enuntate pentru Etapa I si Etapa II.

Sistemul de desfasurare este Echipa cu Echipa.

Echipa CAMPIOANA va fi desemnata exclusiv ca urmare a desfasurarii Turneului Final.